Etusivu » Kutsu Aspon osavuosikatsauksen julkistamistilaisuuteen

Kutsu Aspon osavuosikatsauksen julkistamistilaisuuteen

Kutsu Aspon osavuosikatsauksen julkistamistilaisuuteen

Aspo Oyj
Lehdistötiedote
22.10.2020 klo 10.30
Kutsu Aspon osavuosikatsauksen julkistamistilaisuuteen
Aspo Oyj julkistaa tammi-syyskuun 2020 osavuosikatsauksen torstaina 29.10.2020 noin kello 10.00. Raportti on saatavilla julkaisun jälkeen osoitteessa www.aspo.fi
Analyytikoille, sijoittajille ja medialle suunnattu tiedotustilaisuus pidetään torstaina 29.10.2020 kello 14.00 Hotel Kämpin Symposion-salissa, Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki. Osavuosikatsauksen esittelee toimitusjohtaja Aki Ojanen. Tilaisuus on suomenkielinen. Esitysmateriaali on saatavilla ennen tiedotustilaisuuden alkua yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.aspo.fi. Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään tiistaina 27.10.2020 Johanna Suhoselle, johanna.suhonen@aspo.com.

Tilaisuuteen voi osallistua myös suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://aspo.videosync.fi/2020-q3-results tai puhelimitse soittamalla 5-10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon +358 981 710 310 (PIN: 31225694#).

Videotallenne on katsottavissa yhtiön verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä.

ASPO OYJ
Aki Ojanen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Keijo Keränen, rahoitusjohtaja, +358 400 955 821, keijo.keranen@aspo.com
JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi
Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

Alkuperäinen artikkeli