Etusivu » Teleste aloittaa YT-neuvottelut lomautusten jatkamisesta

Teleste aloittaa YT-neuvottelut lomautusten jatkamisesta

Teleste aloittaa YT-neuvottelut lomautusten jatkamisesta

TELESTE OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 28.9.2020 KLO 12:05

TELESTE ALOITTAA YT-NEUVOTTELUT LOMAUTUSTEN JATKAMISESTA
Jatkona aikaisemmille koronapandemiasta johtuville sopeuttamistoimenpiteille, Teleste Oyj käynnistää yhteistoimintalain mukaiset YT-neuvottelut Network Products-liiketoiminnoissa ja niihin liittyvissä muissa toiminnoissa työskentelevää henkilöstöään koskevista tilapäisistä lomautuksista Suomessa. Neuvotteluiden piirissä on Teleste Oyj:n noin 330:tä työntekijää Suomessa. Mahdolliset lomautukset ovat kestoltaan enimmillään 90 päivää. Vastaavia sopeutustoimenpiteitä toteutetaan tarvittaessa myös Teleste Oyj:n ulkomaisissa tytäryhtiöissä.

Telesten integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut sinulle, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä. Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla. Vuonna 2019 Telesten liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli 1330 henkilöä. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.
TELESTE OYJ
Jukka Rinnevaara
Toimitusjohtaja

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.teleste.com

Alkuperäinen artikkeli