Etusivu » Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

logo.jpg

Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 3.9.2020 kello 17:30

Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano on seuraava:

  • Heikki Hassel, Lamy Oy
  • Timo Luhtaniemi, Erina Oy
  • Paavo Ahonen, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo
  • Esko Torsti, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  • Harry Brade, Siili Solutions Oyj:n hallituksen puheenjohtaja

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu viidestä (5) jäsenestä, joista yhtiön neljä (4) suurinta osakkeenomistajaa ovat kukin oikeutettuja nimeämään yhden jäsenen. Toimikunnan viidentenä jäsenenä asiantuntijan roolissa toimii yhtiön kulloinen hallituksen puheenjohtaja.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan asettamisesta päätti Siili Solutions Oyj:n yhtiökokous 11.8.2020. Toimikunnan tehtävänä on valmistella ehdotukset hallituksen jäsenten lukumäärästä ja henkilöistä sekä palkitsemisesta vuosittain varsinaiselle yhtiökokoukselle ja tarvittaessa ylimääräiselle yhtiökokoukselle.

Lisätietoja:
Johtaja, lakiasiat ja sijoittajasuhteet Hanna Seppänen
Puhelin: 045 635 7416, sähköposti: hanna.seppanen(at)siili.com


Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti