Etusivu » QPR Softwaren yt-neuvottelut on saatu päätökseen

QPR Softwaren yt-neuvottelut on saatu päätökseen

QPR Softwaren yt-neuvottelut on saatu päätökseen

QPR Software Oyj, Sisäpiiritieto,14.9.2020 klo 17.00

QPR Softwaren yt-neuvottelut koko- tai osa-aikaisista lomautuksista Toiminnankehitys-yksikön konsultointiliiketoiminnassa ovat päättyneet. Neuvottelujen taustalla oli tarve sopeuttaa toimintaa markkinatilanteessa, johon vaikuttaa koronaviruspandemian luoma epävarmuus asiakkaiden keskuudessa.

Neuvotteluiden tuloksena päätettiin lomauttaa joko koko- tai osa-aikaisesti yhteensä 9 henkilöä. Koska arvioimme koronaviruspandemian vaikutusten liiketoimintaan olevan väliaikaisia, ei neuvotteluissa käsitelty pysyviä henkilöstövähennyksiä.

QPR Software Oyj

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Jari Jaakkola, toimitusjohtaja
puh. 040 5026 397
sähköposti: jari.jaakkola(at)qpr.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.qpr.fi

Alkuperäinen artikkeli