Etusivu » Nexstim Oyj: Muutos osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Nexstim Oyj: Muutos osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Nexstim Oyj: Muutos osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto, Helsinki, 14.9.2020 klo 14.30 (EEST)

Nexstim Oyj: Muutos osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoittaa muutoksesta osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa.

Nimitystoimikuntaan on nimetty uutena jäsenenä Kyösti Kakkonen, joka edustaa Joensuun Kauppa ja Kone Oy:tä. Hän tulee nimitystoimikuntaan Capricorn Health Tech Fundin edustajan Katya Smirnyaginan tilalle.

Nexstimin hallituksen puheenjohtaja ja yhtiön suurinta osakkeenomistajaa edustava Leena Niemistö jatkaa nimitystoimikunnan puheenjohtajana ja Ossi Haapaniemi jatkaa toimikunnan jäsenenä.

Nexstimin nimitystoimikunnassa tulee sen perustamisasiakirjan mukaan olla kolme-neljä jäsentä. Yhtiön kolme suurinta osakkeenomistajaa nimeävät kukin yhden jäsenen; jos osakkeenomistaja ei käytä oikeuttaan nimetä edustajaa, oikeus siirtyy seuraavaksi suurimmalle osakkeenomistajalle.

Uusi nimitystoimikunta aloittaa tehtävänsä syyskuun aikana.

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Leena Niemistö, Hallituksen puheenjohtaja
+358 9 2727 170
leena.niemisto@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Certified Adviser)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Alkuperäinen artikkeli