Etusivu » TJ ROININEN UUDESSA KIRJASSA: SUOMESTA ON TULLUT TUKITALOUS

TJ ROININEN UUDESSA KIRJASSA: SUOMESTA ON TULLUT TUKITALOUS

TJ ROININEN UUDESSA KIRJASSA: SUOMESTA ON TULLUT TUKITALOUS

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 7.8.2020 klo 14.30

TJ ROININEN UUDESSA KIRJASSA: SUOMESTA ON TULLUT TUKITALOUS

Tänään julkaistun kirjan mukaan Suomi on ajautunut eräänlaiseen tukitalouteen. Valtaosa kansasta on erilaisten tukien nettosaajia ja vain pieni osa nettomaksajia. Siksi välttämättömätkin muutokset ovat vaikeita.

’’Suomesta on tullut tukitalous, jossa mahdollisuus hyvinvoinnin lisäämiseen omin toimin on rajallista. Palkansaajilla ja yrittäjillä ei ole riittäviä kannustimia. Toisaalta lukuisat tuet ja etuudet yhdistettynä huomattavaan vapaa-aikaan tekevät työnteosta kannattamatonta. Kaikki tämä näkyy korkeina veroina sekä niistä johtuvana kalleutena ja korkeana työttömyytenä. Tällä polulla kansalaiset eivät vaurastu vaikka laskennallinen bkt olisi korkea. Vaikka muutokset ovat vaikeita, niitä tulisi kaikin keinoin tavoitella’’, sanoo kolmannen kirjansa julkaissut Roininen.

Kirjassa esitetään 10 keinoa, jolla tukitalouden haitallisia rakenteita voidaan purkaa ja tehdä tilaa yrittäjyydelle ja hyvinvoinnin luomiselle.

Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roinisen uuden kirjan julkistustilaisuus pidettiin tänään Helsingissä. Kirjassa ’’Maailman paras paikka yrittää – Suomi tukitaloudesta yrittäjyystalouteen’’ haastetaan nykymuotoisen hyvinvointivaltion taloudellinen kestävyys ja haetaan sille vaihtoehtoja.

Helsinki 7.8.2020

Petri Roininen

Lisätiedot Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu NasdaqHelsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti