Etusivu » Riikka Luukko nimitetty Aktia Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Riikka Luukko nimitetty Aktia Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi

new_Aktia_logo_black.png

Riikka Luukko nimitetty Aktia Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Aktia Pankki
Lehdistötiedote
31.8.2020 klo 10.30

Riikka Luukko nimitetty Aktia Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Riikka Luukko on nimitetty Aktia Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9. alkaen. Hän toimii tällä hetkellä Aktian liiketoiminnan kehitysjohtajana vastuualueenaan erityisesti henkilöasiakkaiden sijoitustuotteet ja -palvelut. Luukko on ollut tähän asti myös Aktia Henkivakuutuksen hallituksen jäsen.

Riikka Luukolla on vankka kokemus pankkitoiminnasta sekä erittäin laaja henkivakuutusalan tuntemus. Ennen uraansa Aktiassa Luukko työskenteli muun muassa Mandatum Lifen kehitysjohtajana.

”Henkivakuutuksella on merkittävä rooli Aktian strategiassa, ja haluamme panostaa entisestään henkivakuutustuotteiden tarjontaan ja kehitykseen. Riikan kokemus ja osaaminen sopivat erinomaisesti yhteen näiden tavoitteiden kanssa”, sanoo Aktia Henkivakuutuksen hallituksen puheenjohtaja sekä Aktian varatoimitusjohtaja Juha Hammarén.

Aktia Henkivakuutuksen nykyinen toimitusjohtaja Seppo Sibakov jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana.

Lisätietoja:
Juha Hammarén, hallituksen puheenjohtaja, Aktia Henkivakuutus, puh. 010 247 6250, juha.hammaren@aktia.fi

Lotta Borgström, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja, puh. 010 247 6838, lotta.borgstrom@aktia.fi

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti