Etusivu » Nordic ID Oyj aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Nordic ID Oyj aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Nordic ID Oyj aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 28.08.2020 KELLO 12:00

Koronaviruspandemian pitkittymisestä johtuvien merkittävien markkinavaikutusten vuoksi Nordic ID Oyj sopeuttaa toimintaansa vastaamaan muuttunutta markkinatilannetta sekä ryhtyy toimenpiteisiin kustannusrakenteen korjaamiseksi. Yhtiö aloittaa Suomessa ja konsernin ulkomaisissa tytäryhtiöissä yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Neuvotteluissa käsitellään suunniteltuja osa- tai kokoaikaisia lomautuksia henkilöstöön enintään 90 päiväksi sekä arvioitua enintään yhdeksän (9) henkilön vähennystarvetta. Lomautusten kesto ja laajuus vaihtelisivat työtehtävästä riippuen.

Nordic ID Oyj:n palveluksessa on 45 työntekijää, joista Suomessa 38.

Lisätietoja:

Juuso Lehmuskoski, toimitusjohtaja, puh. 040 510 3790

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835


Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicid.fi


Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2019 oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti