Etusivu » INVESTORS HOUSE ON SAANUT PÄÄTÖKSEEN OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

INVESTORS HOUSE ON SAANUT PÄÄTÖKSEEN OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

INVESTORS HOUSE ON SAANUT PÄÄTÖKSEEN OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

Investors House Oyj

Pörssitiedote

Julkaistavissa 25.8.2020 klo 10.30

INVESTORS HOUSE ON SAANUT PÄÄTÖKSEEN OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

Investors House on saanut päätökseen omien osakkeiden hankinnan, joka alkoi 27.5.2020. Tänä aikana hankittiin 25 881 omaa osaketta keskihintaan 5,42 euroa osakkeelta. Hankitut osakkeet vastaavat 0,42 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista. Osakkeet hankittiin Nasdaq Helsingin järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä hankintahetken markkinahintaan. Omien osakkeiden hankinta perustui varsinaisen yhtiökokouksen 28.4.2020 antamaan valtuutukseen ja hallituksen päätökseen.

Hankinnan jälkeen yhtiön hallussa on 232 413 omaa osaketta.

Toimitusjohtaja Petri Roininen:

Investors House pyrkii luomaan omistaja-arvoa paitsi varsinaisen liiketoiminnan keinoin myös osto-ohjelman kaltaisilla pääomamarkkinaoperaatioilla’’.

Helsinki 25.8.2020

Investors House Oyj

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 96 69

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti