Etusivu » Aktia Varainhoito sulautetaan Aktia Pankkiin

Aktia Varainhoito sulautetaan Aktia Pankkiin

new_Aktia_logo_black.png

Aktia Varainhoito sulautetaan Aktia Pankkiin

Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote
14.8.2020 klo 9.00

Aktia Varainhoito sulautetaan Aktia Pankkiin

Aktia Pankki Oyj aloittaa sulautumismenettelyn kokonaan omistamansa tytäryhtiön Aktia Varainhoito Oy:n sulauttamiseksi Aktia Pankki Oyj:hin. Sulautuminen on osa konsernin strategista tavoitetta panostaa varainhoitoon sekä tehostaa toimintaa ja selkeyttää konsernirakennetta. Sulautuminen suunnitellaan toteutettavaksi 31.12.2020. Sulautumisen jälkeen varainhoidosta tulee oma toiminta-alueensa Aktia Pankissa.

Varainhoito on keskeinen fokusalue Aktian strategiassa ja selkeytetty konsernirakenne tukee strategian toteuttamista entisestään. Aktia hakee määrätietoisesti varainhoidon kasvua yksityisasiakkaista ja instituutioista kehittämällä valikoimaa ja tarjoamalla varainhoidon osaamistaan laajemmalle yleisölle sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Aktia Varainhoito tarjoaa varainhoitopalveluita rahastoille ja muille institutionaalisille asiakkaille. Sulautuminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Lisätietoja:
Niina Bergring, varainhoidosta vastaava johtaja, Aktia Pankki Oyj, puh. +358 40 822 1514

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti