Etusivu » Admicom Oyj: Admicom-konsernissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

Admicom Oyj: Admicom-konsernissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

Admicom Oyj: Admicom-konsernissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

Admicom Oyj: Admicom-konsernissa aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 19.8.2020 KLO 15:30

Admicom Finland Oy ja Admicom Oyj käynnistävät yhteistoimintaneuvotteluprosessin, jonka tavoitteena on sopeuttaa työvoiman käyttöä vastaamaan koronaepidemian vuoksi vähentynyttä kysyntää, tukemaan yrityksen toimintojen uutta organisointia sekä poistaa päällekkäisyyksiä ostetun Tocoman-liiketoiminnan kanssa.

Vähennystarve on mahdollista toteuttaa lomautuksin ja irtisanomisin. Mahdolliset irtisanomiset koskevat alle 10 henkilöä ja mahdollisten lomautusten kesto on enintään 90 kalenteripäivää.

Neuvottelujen piirissä ovat kaikki Admicom Finland Oy:n ja Admicom Oyj:n työntekijät, pois lukien tuotekehityksessä ja tilitoimistossa työskentelevät henkilöt. Yhteensä neuvottelujen piirissä on 96 henkilöä. Neuvotteluesitys ei koske tytäryhtiötä Tocoman Oy:tä, jossa käytiin erilliset neuvottelut keväällä 2020.

Neuvotteluissa käsitellään myös uudelleenorganisointia sekä sen vaatimia muutoksia vastuualueissa. Tavoitteena on muuttaa yhtiötä kohti toimialajohtoista organisaatiomallia, joka perustuu yhtiön käynnissä olevaan strategiatyöhön. Sisäisten vastuualueiden muutosten lisäksi tuotekehitykseen avataan uusia tehtäviä avoimeen hakuun.

Yhteiskuntaneuvottelut arvioidaan saatavan päätökseen syyskuun 2020 aikana.

Lisätietoja antavat:

Antti Seppä
Toimitusjohtaja
antti.seppa@admicom.fi
+358 40 575 9709

Jenni Renko
Markkinointijohtaja
jenni.renko@admicom.fi
+358 44 332 2248

Hyväksytty neuvonantaja:
Oaklins Merasco Oy
puhelin: 09-6129 670

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Yhtiöllä on yli 170 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/
JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti