Etusivu » Valmet toimittaa selluntuotantoteknologian päivityksen PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paperille Indonesiaan

Valmet toimittaa selluntuotantoteknologian päivityksen PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paperille Indonesiaan

Valmet toimittaa selluntuotantoteknologian päivityksen PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paperille Indonesiaan

Valmet Oyj:n lehdistötiedote 9.7.2020 klo 11.00

Valmet toimittaa selluntuotantoteknologian päivityksen PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paper (PT TEL) -yhtiölle Indonesiaan. Toimitus sisältää jatkuvatoimisen keittojärjestelmän päivityksen, jonka suunnittelukapasiteetti on 1 800 ilmakuivattua tonnia päivässä, sekä kaksi uutta automaattista paalauslaitteistoa. Uusilla investoinneillaan PT TEL pyrkii lisäämään selluntuotantokapasiteettiaan ja parantamaan sellun laatua.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2020 toisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämänlaajuisen toimituksen arvo on yleensä 10–12 miljoonaa euroa.

”Keittojärjestelmän päivityksessä tavoitteenamme on vähentää yksikkömme puun kulutusta kasvattamalla sellun saantoa ja pienentämällä rejektin määrää. Näin parannamme sellun laatua ja alennamme soodakattilan ominaiskuormitusta. Päivittämällä Valmetin uusimpaan jatkuvatoimiseen keittojärjestelmään lisäämme merkittävästi sellun saantoa, minkä ansiosta voimme pienentää käyttökustannuksiamme ja kasvattaa sellun kokonaistuotantoa tehtaalla. Lisäksi pyrimme kahden uuden paalauslaitteiston avulla parantamaan käytettävyyttä ja tuotannon vakautta. Valitsimme loogisesti edistyksellisen ja luotettavan teknologian, joka tukee meitä projektimme tavoitteiden saavuttamisessa”, sanoo PT TEL -yhtiön pääjohtaja Hiroyuki Moriyasu.

”Valmetin jatkuvatoimisen keiton teknologia täyttää hyvin asiakkaan vaatimukset kustannustehokkaasta selluntuotannosta, suuresta sellun saannosta ja vähäisestä rejektin määrästä. Samalla sillä varmistetaan erinomainen sellun laatu. Lisäksi tämä paalaimien uusintatilaus osoittaa, että asiakas luottaa teknologiaamme ja aiempi kolmen paalaimen toimituksemme vuonna 2019 on vastannut asiakkaan odotuksia. Olemme tyytyväisiä yhteistyömme jatkumiseen PT TEL:n kanssa”, sanoo Valmetin Aasian ja Tyynenmeren alueen Sellu ja energia -liiketoiminnan johtaja Fredrik Wilgotson.

Uusi Valmet ImpBin -järjestelmä asennetaan ennen nykyistä keitinastiaa, johon päivitetään uudet jatkuvan keiton G3-ominaisuudet.

Tietoa toimituksesta

Tässä päivityksessä PT TEL -yhtiön nykyiseen keittojärjestelmään lisätään Valmetin jatkuvan keiton G3-teknologia. Uusi Valmet ImpBin -järjestelmä asennetaan ennen nykyistä keitintä, johon päivitetään uudet jatkuvan keiton G3-ominaisuudet. ImpBin varmistaa yhdenmukaisen hakkeen höyrytyksen ja imeytyksen, mikä on avain laadukkaan sellun tuotantoon suurella saannolla ja vähäisellä rejektin määrällä. Päivitykseen sisältyy myös Valmetin uusin teknologia hakkeen pumppaukseen. Käynnistyksen on määrä tapahtua vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä.

Lisäksi toimitukseen sisältyy moderni Valmet Wire Tyer -sitomakone, jonka käyttö tapahtuu kahdella sähköisellä servomoottorilla. Näin saadaan aikaan tarkka ja sujuva langan syöttö. Valmet Wire Tyer takaa luotettavan paalauslankajärjestelmän, jolla voidaan käsitellä 300 paalia tunnissa. Uusi paalauslaitteisto toimitetaan suunnitelmien mukaan vuoden 2020 loppupuolella, ja käynnistyksen on tarkoitus tapahtua vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tietoa asiakkaasta PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paper

PT. Tanjungenim Lestari Pulp and Paper (PT TEL) on Marubeni Corporation -konsernin tytäryhtiö. Se tuottaa laadukasta valkaistua lehtipuusulfaattisellua 100-prosenttisesti viljelmillä kasvatetuista eucalyptus pellita- ja acacia mangium -puista.

VALMET
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Fredrik Wilgotson, Vice President, Pulp and Energy, Asia Pacific, Valmet, puh. +66 (61) 384 7911
Daniel Ekstam, Sales Manager, Pulp and Energy, Fiber Processing Unit, Valmet, puh. +46 54 194 644
Philip Reiz, Global Technology Manager, Bale Handling, Valmet, puh. +46 60 165 705

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljardia euroa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelevät lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää: www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Henkilötietojen käsittely

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti