Etusivu » Rauten puolivuosikatsauksen julkistaminen ja kutsu tiedotustilaisuuteen

Rauten puolivuosikatsauksen julkistaminen ja kutsu tiedotustilaisuuteen

Rauten puolivuosikatsauksen julkistaminen ja kutsu tiedotustilaisuuteen

RAUTE OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 16.7.2020 KLO 11.00

RAUTEN PUOLIVUOSIKATSAUKSEN JULKISTAMINEN JA KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN

Raute Oyj julkistaa 1.1.-30.6.2020 (6 kk) puolivuosikatsauksen torstaina 23.7.2020 noin klo 9. Yhtiö järjestää tiedotustilaisuuden analyytikoille, sijoittajille ja tiedotusvälineille samana päivänä 23.7.2020 klo 14.00-15.00. Paikka: Hotelli Scandic Simonkenttä, Helsinki.

Tervetuloa tutustumaan alkuvuoden tulokseemme sekä näkymiin loppuvuodelle 2020. Aiheista kertovat Raute Oyj:n toimitusjohtaja Tapani Kiiski ja talousjohtaja Tarja Järvinen.

Tilaisuuden esitys videoidaan ja se on tilaisuuden jälkeen nähtävissä Rauten internetsivulla www.raute.com.

Ilmoittautumiset toivomme viimeistään maanantaina 20.7.2020: Raute Oyj, Eija Salminen (eija.salminen@raute.com, puh. 050 380 1517) tai GMO Goodmarketing Oy, Esa Kytö (esa.kyto@goodmarketing.fi, puh. 040 528 0050).

Puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2020 (6 kk) on luettavissa torstaina 23.7.2020 julkistuksen jälkeen noin klo 9.00 osoitteessa www.raute.com. Esitysmateriaali on luettavissa tiedotustilaisuuden alettua torstaina 23.7.2020 klo 14.00 osoitteessa www.raute.com > Sijoittajat > Julkaisut.

RAUTE OYJ
Tapani Kiiski
toimitusjohtaja
LISÄTIETOJA:
Talousjohtaja Tarja Järvinen, matkapuhelin 040 658 3562

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2019 oli 151,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2019 lopussa oli 778. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti