Etusivu » Privanet Capital Markets Oy valitti Finanssivalvonnan päätöksestä

Privanet Capital Markets Oy valitti Finanssivalvonnan päätöksestä

Privanet Capital Markets Oy valitti Finanssivalvonnan päätöksestä

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
31.07.2020 kello 13.45

Privanet Capital Markets Oy valitti Finanssivalvonnan päätöksestä

Privanet Group Oyj:n tytäryhtiö Privanet Capital Markets Oy on tänään jättänyt Helsingin hallinto-oikeudelle valituksen Finanssivalvonnan 1.7.2020 antamasta päätöksestä, jolla yhtiölle määrättiin 450 000 euron suuruinen seuraamusmaksu sekä julkinen varoitus liittyen Lapis Rakennus -konsernin yhtiöiden osakkeiden sekä velkasitoumusten markkinointiin ja myyntiin vuosina 2015-2017.

Privanet Capital Markets Oy vaatii valituksessaan päätöksen muuttamista seuraamusmaksun määräämiseen vaikuttaneiden perusteiden osalta. Yhtiö tiedottaa prosessin seuraavista vaiheista valituksen käsittelyn edetessä.

Lisätietoja:
Privanet Group Oyj
Riku Lindström, toimitusjohtaja
+358 (0)40 864 4483
riku.lindstrom@privanet.fi

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866

Privanet Group lyhyesti
Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi, www.privanetgroup.fi

Jakelu
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.privanetgroup.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti