Etusivu » Kutsu UPM:n 2020 puolivuotiskatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

Kutsu UPM:n 2020 puolivuotiskatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

Kutsu UPM:n 2020 puolivuotiskatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

(UPM, Helsinki, 16.7.2020 klo 10.00 EET) – UPM julkaisee vuoden 2020 puolivuotiskatsauksensa 23. heinäkuuta 2020 klo 9.30–10.00. Julkaisun jälkeen katsaus on saatavilla yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.upm.fi.

Analyytikoille ja sijoittajille tarkoitettu englanninkielinen webcast-lähetys ja puhelinkonferenssi alkaa klo 13.15. UPM:n tulosta esittelevät toimitusjohtaja Jussi Pesonen ja talousjohtaja Tapio Korpeinen. Webcastiä voivat seurata kaikki UPM:n verkkosivuilla, mutta kysymyksiä voivat esittää vain puhelinkonferenssiin osallistuvat. Ilmoittautuminen konferenssiin tapahtuu soittamalla alla olevaan numeroon:

Puhelinkonferenssin nimi: UPM Interim Report for January – June 2020
Puhelinnumero: +358 (0)9 817 103 10
PIN-koodi: 86281598#

Toivomme osallistujien soittavan numeroon 5–10 minuuttia ennen lähetyksen alkua, jotta lähetys voi alkaa aikataulussa. Tallenne webcastista on katsottavissa 12 kuukauden ajan osoitteessa www.upm.fi.

Sijoittajapuhelun jälkeen klo 14.30 toimitusjohtaja Pesonen esittelee tulosta medialle suomenkielisessä verkkolähetyksessä. Lähetykseen ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä. Vain ilmoittautuneille lähetetään linkki itse tilaisuuteen. Verkkolähetyksessä on mahdollista esittää kysymyksiä chat-toiminnon kautta.

Lisätietoja antavat:

UPM, Sijoittajasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 020 415 0033
ir@upm.com

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 700 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,2 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti