Etusivu » INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRAUS + 21 % – OVV-KETJUN KOVIN KESÄKUU KAUTTA AIKAIN

INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRAUS + 21 % – OVV-KETJUN KOVIN KESÄKUU KAUTTA AIKAIN

INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRAUS + 21 % – OVV-KETJUN KOVIN KESÄKUU KAUTTA AIKAIN

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 3.7.2020 klo 8.00

INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRAUS + 21 % – OVV-KETJUN KOVIN KESÄKUU KAUTTA AIKAIN

Kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa toimivan Investors House -konsernin Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikkö vuokrasi kesäkuussa yhteensä 457 asuntoa, mikä on 21 % enemmän kuin edellisvuoden kesäkuun 377 asuntoa.

Hallinnoinnissa olevien asuntojen eli Kokonaispalvelusopimusten määrä kasvoi myös kaikkien aikojen korkeimmaksi ollen 2.812 kpl, mikä on 42 % enemmän kuin edellisvuoden kesäkuussa.

”Rajoitusten päättyminen kesäkuun alussa näkyi patoutuneen kysynnän purkautumisena kesäkuun lopussa. Korona -kevään jälkeen vuokrausmäärät nousivat kesäkuun tahmean alun jälkeen all time high -tasolle”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Marita Polvi-Lohikoski.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchise-yrittäjyyteen perustuva OVV -ketju 12 paikkakunnalla. Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito julkistaa kuukausittain vuokraus- ja kokonaispalvelumäärät.

Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoidon yksikkö palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita. Palvelut muodostuvat kiinteistöjohtamisesta, transaktiopalveluista sekä isännöinnistä, taloushallinnosta sekä vuokravälityksestä. ’’Palvelemme noin sataa yritysasiakasta ja noin 10.000 yksityisasiakasta koko Suomessa 50 hengen voimin. Tarjoamme keskusyksiköstämme kokonaispalvelun yrityksille ja yhteisöille’’, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Marita Polvi-Lohikoski.

Helsinki 3.7.2020

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy, puh 044 231 8648

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti