Etusivu » Aspocomp alentaa liiketulos- ja liikevaihtoennustettaan vuodelle 2020 koronaviruspandemian vaikutusten takia

Aspocomp alentaa liiketulos- ja liikevaihtoennustettaan vuodelle 2020 koronaviruspandemian vaikutusten takia

logo.jpg

Aspocomp alentaa liiketulos- ja liikevaihtoennustettaan vuodelle 2020 koronaviruspandemian vaikutusten takia

Aspocomp Group Oyj, Sisäpiiritieto, 16.7.2020 klo 13.40
Aspocomp alentaa arvioitaan vuoden 2020 liiketuloksesta ja liikevaihdosta koronaviruspandemian aiheuttamien vaikutusten takia. Aspocompin ennakoitua heikompaan tuloskehitykseen ovat vaikuttaneet etenkin maailmanlaajuisen koronaviruspandemian aiheuttamat häiriöt autoteollisuuden toimitusketjuissa sekä kysynnän yleinen heikentyminen kesäkauden alussa. Aspocomp arvioi vuoden 2020 liikevaihdon ja liiketuloksen jäävän merkittävästi vuoden 2019 tasosta.
Aiemmassa ennusteessaan (tilinpäätöstiedote 10.3.2020) Aspocomp arvioi vuoden 2020 liikevaihdon ja liiketuloksen olevan samalla tasolla kuin vuonna 2019. Vuoden 2019 liikevaihto oli 31,2 miljoonaa euroa ja liiketulos oli 3,4 miljoonaa euroa.
Aspocomp noudattaa parhaillaan 30 päivän hiljaista jaksoa ennen puolivuosikatsauksen julkaisua. Yhtiö julkistaa puolivuosikatsauksen keskiviikkona 12.8.2020.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Montonen, puh. 040 5011 262, mikko.montonen(at)aspocomp.com.
ASPOCOMP GROUP OYJ
Mikko Montonen
toimitusjohtaja
Aspocomp – teknologianne ydin
Piirilevy kytkee elektronisissa laitteissa komponentit toisiinsa ja toimii niiden asennusalustana. Aspocomp tarjoaa piirilevyteknologian suunnittelu-, testaus- ja logistiikkapalveluja tuotteen koko elinkaaren ajan. Oma valmistus ja laaja kansainvälinen kumppaniverkosto takaavat kustannustehokkuuden ja toimitusten luotettavuuden.
Aspocompin asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset. Asiakkaita on ympäri maailman, ja valtaosa Aspocompin liikevaihdosta tulee viennistä.
Aspocompin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Oulussa, jossa on yksi Suomen merkittävistä teknologiakeskittymistä.
www.aspocomp.com

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti