Etusivu » Savcor Technologies Oy:n ja sen kanssa yksissä tuumin toimivien henkilöiden ääniosuus Valoe Oyj:ssä vähentynyt alle 30 prosentin tarjousvelvollisuusrajan

Savcor Technologies Oy:n ja sen kanssa yksissä tuumin toimivien henkilöiden ääniosuus Valoe Oyj:ssä vähentynyt alle 30 prosentin tarjousvelvollisuusrajan

Savcor Technologies Oy:n ja sen kanssa yksissä tuumin toimivien henkilöiden ääniosuus Valoe Oyj:ssä vähentynyt alle 30 prosentin tarjousvelvollisuusrajan

Valoe Oyj Pörssitiedote 26.6.2020 klo 10.40

Savcor Technologies Oy ilmoitti 1.6.2020 Valoe Oyj:lle ("Yhtiö"), että sen ja sen kanssa yksissä tuumin toimivien henkilöiden yhteenlaskettu ääniosuus Yhtiön kaikkien osakkeiden äänimäärästä oli 32,27 % ja oli siten ylittänyt pakollista julkista ostotarjousta koskevan 30 prosentin rajan.

24.6.2020 Valoen hallitus päätti osakeannista ja hyväksyi yhteensä 11.111.109 uuden osakkeen merkinnän. Kyseessä olevat osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin 26.6.2020. Yhtiön uusi osakemäärä on 202.489.566 osaketta.

Valoen osake- ja äänimäärän kasvun johdosta Savcor Technologies Oy:n ja sen kanssa yksissä tuumin toimivien henkilöiden yhteenlaskettu ääniosuus Yhtiön kaikkien osakkeiden äänimäärästä on 29,78 % ja on laskenut alle tarjousvelvollisuusrajan. Edellä mainittua ääniosuutta laskettaessa ei ole otettu huomioon Yhtiöllä itsellään oleviin osakkeisiin liittyviä ääniä.

Mikkelissä 26. päivänä kesäkuuta 2020

Valoe Oyj
HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti