Etusivu » Oma Säästöpankki Oyj: Hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Oma Säästöpankki Oyj: Hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Logo_lokakuu_2017.png

Oma Säästöpankki Oyj: Hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 25.6.2020 KLO 14.30, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT


Oma Säästöpankki Oyj: Hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä
Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Aila Hemminki, Aki Jaskari, Timo Kokkala, Heli Korpinen, Jyrki Mäkynen, Jarmo Salmi ja Jaana Sandströmin Oma Säästöpankki Oyj:n yhtiökokouksessa 15.6.2020.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 25.6.2020 valittiin Jarmo Salmi jatkamaan hallituksen puheenjohtajana ja Jyrki Mäkysen varapuheenjohtajana.

Hallitus päätti hoitaa tarkastusvaliokunnan tehtävät. Hallitus nimitti yhden pysyvän valiokunnan, palkitsemisvaliokunnan. Palkitsemisvaliokunnan jäseniä ovat Jarmo Salmi, Jyrki Mäkynen ja Heli Korpinen.


Oma Säästöpankki Oyj

Lisätieto- ja haastattelupyynnöt:
Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti
OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti