Etusivu » Verkkokauppa.com Oyj hakee osakkeidensa listausta Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Verkkokauppa.com Oyj hakee osakkeidensa listausta Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Verkkokauppa.com Oyj hakee osakkeidensa listausta Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Verkkokauppa.com Oyj Pörssitiedote 28.5.2020 klo 14:00

Verkkokauppa.com Oyj hakee osakkeidensa listausta Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Viitaten Verkkokauppa.com Oyj:n (”Verkkokauppa.com” tai ”Yhtiö”) 13.2.2020 ja 24.4.2020 julkistamiin tiedotteisiin koskien sen valmisteluja Nasdaq Helsinki Oy:n (”Nasdaq Helsinki”) pörssilistalle siirtymiseksi, Verkkokauppa.com on tänään jättänyt listalleottohakemuksen Nasdaq Helsingille Yhtiön osakkeiden listaamiseksi Nasdaq Helsingin pörssilistalle (”Listautuminen”). Listautuminen on ehdollinen sille, että Nasdaq Helsinki hyväksyy listalleottohakemuksen ja että Finanssivalvonta hyväksyy Listautumisen yhteydessä laaditun esitteen. Kaupankäynnin osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsingin pörssilistalla arviolta 5.6.2020.

Listautumisen tavoitteena on Verkkokauppa.comin tunnettuisuuden kasvattaminen ja Yhtiön osakkeiden likviditeetin parantaminen sekä laajemman omistajapohjan saavuttaminen. Yhtiön osakkeiden kasvanut likviditeetti mahdollistaisi myös Verkkokauppa.comin osakkeiden tehokkaamman käytön vastikkeena potentiaalisissa yrityskaupoissa sekä henkilöstön palkitsemisessa.

”Yhtiö on jatkanut kasvuaan viimeisten vuosien aikana ja tämä on meille luonnollinen jatkumo. Suomen suosituimpana verkkokauppana olemme hyvin valmistautuneita meneillä olevaan markkinamurrokseen, jossa kauppa siirtyy nopeasti verkkoon,” toteaa Verkkokauppa.com Oyj:n toimitusjohtaja Panu Porkka.

”Verkkokauppa.com on käynyt läpi useita kehitysvaiheita perustamisestaan 1992. Yhtiön listaaminen Nasdaq Helsingin pörssilistalle merkitsee uuden luvun alkua yhtiön historiassa,” jatkaa Christoffer Häggblom, Verkkokauppa.com Oyj:n hallituksen puheenjohtaja

Samalla Verkkokauppa.com on pyytänyt, että sen osakkeet poistetaan Nasdaq Helsingin ylläpitämältä First North Growth Market Finland -markkinapaikalta.

Yhtiön osakkeiden kaupankäyntitunnus (VERK) ja ISIN-tunnus (FI0009008387) säilyvät ennallaan. Verkkokauppa.com noudattaa tästä päivästä alkaen säännellyllä markkinalla listattujen yhtiöiden tiedonantovelvollisuutta koskevaa sääntelyä.

Suunniteltuun Listautumiseen liittyen Yhtiö on päivittänyt tiedonantopolitiikkaansa. Yhtiön päivitetty tiedonantopolitiikka on saatavilla Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://investors.verkkokauppa.com/fi.

Yhtiön oikeudellisena neuvonantajana Listautumisessa toimii Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy.

Verkkokauppa.com Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Panu Porkka
Toimitusjohtaja
panu.porkka@verkkokauppa.com
Puh. +358 10 309 5555

Mikko Forsell
Talousjohtaja
mikko.forsell@verkkokauppa.com
Puh. +358 10 309 5555

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordea Bank Oyj
Puh. +358 9 5300 6785

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.verkkokauppa.com

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti