Etusivu » NORDIC ID OYJ:N HALLITUKSEN KOKOONPANO

NORDIC ID OYJ:N HALLITUKSEN KOKOONPANO

NORDIC ID OYJ:N HALLITUKSEN KOKOONPANO

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 29.5.2020 KELLO 12.45

Nordic ID Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 27.5.2020 valittiin uudelleen hallituksen jäseniksi Jorma Lalla, Leevi Parsama, Juha Tiittanen, Mammu Kaario, Veijo Komulainen ja Anna Toppari. Hallituksen jäsenten toimikausi alkoi varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

Nordic ID:n hallituksen 29.5.2020 pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jorma Lalla.

NORDIC ID OYJ

Lisätietoja:

Juuso Lehmuskoski, toimitusjohtaja, puh. 040 510 3790
Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835


Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicid.fi


Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 2019 oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti