Etusivu » Martelan yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Martelan yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Martelan yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Martelan lomautuksia koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat koko Martela-konsernin Suomen henkilöstöä. Lomautustarve ja kesto voivat vaihdella toiminnoittain ja alueittain liiketoimitatarpeet huomioiden. Lomautuksia voidaan toteuttaa kesäkuun 2021 loppuun saakka markkinatilanteen sitä edellyttäessä.

Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena oli koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustila, pitkään epävarmana jatkunut markkinatilanne sekä näistä tekijöistä johtuva tarve varautua negatiivisten vaikutusten mahdolliseen laajentumiseen liiketoiminnassa.

Martela-konsernin palveluksessa Suomessa on noin 380 työntekijää.

Martela Oyj

Matti Rantaniemi
Toimitusjohtaja

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Matti Rantaniemi, puh. + 358 50 465 8194
Talousjohtaja Kalle Lehtonen, puh. +358 400 539 968

Jakelu
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.martela.com

Missiomme ”better working” ja visiomme ”people centric workplaces” määrittelevät strategisen suuntamme. Martela toimittaa käyttäjälähtöisiä työympäristöjä, joissa käyttäjät ja heidän hyvinvointi ovat keskiössä. Keskitymme Pohjoismaihin, sillä yhteisen avoimen työkulttuuritaustamme ja tarpeidemme myötä Pohjoismaat ovat hybridien työympäristöjen edelläkävijöitä.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti