Etusivu » LEHDISTÖTIEDOTE: Accendo Capital ostaa 16.5% SSH Communications Security Oyj:n osakekannasta

LEHDISTÖTIEDOTE: Accendo Capital ostaa 16.5% SSH Communications Security Oyj:n osakekannasta

LEHDISTÖTIEDOTE: Accendo Capital ostaa 16.5% SSH Communications Security Oyj:n osakekannasta

Helsinki – 22.5.2020, Lehdistötiedote
SSH Communications Security Oyj ilmoitti, että yhtiön perustaja ja suurin osakkeenomistaja Tatu Ylönen on tänään myynyt 6,4 miljoonaa SSH:n osaketta sijoitusrahasto Accendo Capital SICAV, SIF:lle. Nämä osakkeet vastaavat noin 16,5% SSH:n osakekannasta.

Accendo Capital on sijoitusrahasto, joka keskittyy omistaja-arvon kasvattamiseen aktiivisen omistajuuden kautta. Accendo sijoittaa julkisesti listattuihin pohjoiseurooppalaisiin yhtiöihin, joka kehittävät tai hyödyntävät uutta teknologiaa. Vuonna 2020 HedgeNordic palkitsi vuonna 2008 perustetun rahaston korkeimmasta nettotuotosta 5-vuotiskaudella 2015-2019.

"Sijoitamme SSH:hon sen ainutlaatuisen maailmanluokan osaamisen takia. Haluamme auttaa yritystä saavuttamaan sen koko potentiaalin kasvavilla kyberturvallisuusmarkkinoilla ja teemme aktiivista yhteistyötä SSH:n perustajan Tatu Ylösen ja SSH:n tiimin kanssa", sanoi Accendo Capitalin perustaja Henri Österlund.

Tatu Ylönen kommentoi: "Toivotan Henrin ja Accendon tervetulleiksi SSH:n osakkeenomistajien joukkoon. Accendolla on hyvä maine aktiivisena sijoittajana teknologiayhtiöissä kuten Okmetic ja Remedy Entertainment. Otan innolla vastaan heidän näkemyksensä ja panoksensa SSH:n kehittämisessä tästä eteenpäin."


Tiedotustilaisuus maanantaina 25.5.2020

SSH järjestää videokonferenssin sijoittajille, analyytikoille ja medialle maanantaina 25.5.2020 klo 11.00. Tatu Ylönen, Henri Österlund ja SSH:n toimitusjohtaja Teemu Tunkelo ovat mukana tilaisuudessa.

Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 25.5.2020 klo 10.30 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.mononen@ssh.com. Linkki videoneuvotteluun lähetetään ilmoittautuneille osallistujille ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja SSH.COM:ista
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Lisätietoja antavat:

Tatu Ylönen
tatu.ylonen@ssh.com

Accendo Capital
Henri Österlund
henri.osterlund@accendofund.com
puh. +376 632 701

SSH Communications Security Corporation
Teemu Tunkelo, CEO
teemu.tunkelo@ssh.com
puh. +358 40 5499605

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti