Etusivu » Efecte Oyj: Muutos omien osakkeiden omistuksessa

Efecte Oyj: Muutos omien osakkeiden omistuksessa

Efecte Oyj: Muutos omien osakkeiden omistuksessa

EFECTE OYJ — YHTIÖTIEDOTE — 26.5.2020 KLO 09.45

Efecte Oyj: Muutos omien osakkeiden omistuksessa.

Efecte on tänään luovuttanut 22.4.2020 pidetyn yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaisesti yhteensä 11 824 yhtiön hallussa olevaa omaa osaketta Efecte Oyj:n hallituksen jäsenille osana hallituksen vuosipalkkiota. Osakemäärä perustuu yhtiökokouksen päättämiin hallituksen kuukausipalkkioihin sekä Efecten osakkeen keskikurssiin 30.4.-7.5.2020.

Osakkeiden luovutuksen jälkeen Efecte Oyj:llä on hallussaan 24 289 omaa osaketta.

Lisätietoja:

Taru Mäkinen
Talousjohtaja
Efecte Oyj
taru.makinen@efecte.com
040 507 1085

Hyväksytty neuvonantaja:
Evli Pankki Oyj, puh. 040 579 6210

Efecte Oyj

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille pelureille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

www.efecte.com

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti