Etusivu » Siili Solutions Oyj mukana Oy Apotti Ab:n asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyssä

Siili Solutions Oyj mukana Oy Apotti Ab:n asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyssä

Siili Solutions Oyj mukana Oy Apotti Ab:n asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyssä

Julkaistu: 2017-01-04 08:00:00 CET
Siili Solutions Oyj
Lehdistötiedote
Siili Solutions Oyj mukana Oy Apotti Ab:n asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyssä

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 4.1.2017 kello 9.00

Siili Solutions Oyj on yhtenä toimittajana mukana Apotin kilpailuttamassa asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyssä. Puitejärjestelyn tavoitteena on hankkia asiakkaalle joustavalla ja yksinkertaisella menettelyllä laadukkaita, kulloiseenkin tarpeeseen räätälöityjä asiantuntijapalveluita tukemaan asiakkaan ja sen kumppanien tehtävien täyttymistä.

Siili on uranuurtajana rakentanut ketterästi julkishallinnon tietojärjestelmiä muun muassa Maanmittauslaitokselle, Maaseutuvirastolle ja Elintarviketurvallisuusvirastolle. Tämä sopimus avaa Siilille uusia mahdollisuuksia uudistaa ketterällä tekemisellä julkishallinnossa myös terveydenhuollon sektoria.

Osa-alueet joissa Siili on mukana ovat:

Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmien integraatiopalvelut Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut Operatiivisen toiminnan, toimintaprosessien ja palveluiden kehittäminen

Puitesopimuksen kesto on 2 vuotta jonka jälkeen asiakas voi jatkaa sopimusta maksimissaan kahden optiovuoden ajan. Kyseinen puitesopimus vahvistaa Siilin asemaa terveydenhuollon sektorilla.

”Siilin tavoittelema läpinäkyvyys liiketoimintamallissa ja yhteinen arvontuotto ovat jalkautuneet viimeisen vuoden aikana laajemmin myös julkishallinnon hankintoihin. Tällainen hankintamenettely on hienoa, paitsi Siilin ja muiden innovatiivisten digitaalisten palvelujen kehittäjien, myös jokaisen veronmaksajan näkökulmasta,” toteaa Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Business Development Manager, Paavo Koskelin, Siili Solutions Oyj
Puhelin: 040 485 0180, sähköposti: paavo.koskelin(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti