Etusivu » Raute Oyj:n markkinatakaus siirtyy Nordea Bank AB (publ):lle

Raute Oyj:n markkinatakaus siirtyy Nordea Bank AB (publ):lle

Raute Oyj:n markkinatakaus siirtyy Nordea Bank AB (publ):lle

Julkaistu: 2017-01-02 07:45:00 CET
Raute Oyj
Pörssitiedote
Raute Oyj:n markkinatakaus siirtyy Nordea Bank AB (publ):lle

Lahti, 2017-01-02 07:45 CET (GLOBE NEWSWIRE) — RAUTE OYJ PÖRSSITIEDOTE 2.1.2017 klo 8.45

RAUTE OYJ:N MARKKINATAKAUS SIIRTYY NORDEA BANK AB (PUBL):LLE

Raute Oyj:llä on Nordea Pankki Suomi Oyj:n kanssa markkinatakaussopimus, joka täyttää Nasdaq Helsinki Oy:n Liquidity Providing (LP) -toiminnan edellytykset. Markkinatakaus siirtyy Nordea Bank AB (publ):lle 2.1.2017 Nordea Pankki Suomi Oyj sulautuessa emoyhtiöönsä Nordea Bank AB (publ):iin.

RAUTE OYJ
Arja Hakala
talousjohtaja

LISÄTIETOJA:
Talousjohtaja Arja Hakala, Raute Oyj, matkapuhelin 0400 710 387

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri ja LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki). Teknologiatarjonta kattaa asiakkaan koko tuotantoprosessin koneet ja laitteet. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa sekä Shanghain alueella Kiinassa.

Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti