Etusivu » Metsä Group tarjoaa kesätöitä 900 nuorelle

Metsä Group tarjoaa kesätöitä 900 nuorelle

Metsä Group tarjoaa kesätöitä 900 nuorelle

Julkaistu: 2017-01-25 13:00:00 CET
Metsäliitto Osuuskunta
Lehdistötiedote
Metsä Group tarjoaa kesätöitä 900 nuorelle

Metsä Group Lehdistötiedote 25.1.2017

Metsä Group tarjoaa monipuolisia kesätöitä noin 900 osaavalle, innostuneelle ja motivoituneelle tiimipelaajalle. Kesätöistä suurin osa on toimipaikoillamme Suomessa. Lisäksi kesätyöpaikkoja on ulkomaiden yksiköissämme.

”Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä ja digitalisaation hyödyntäjä. Hyvä esimerkki tästä ovat vahvaan rooliin kasvaneet digitaaliset metsänomistajapalvelumme. Meille on tärkeää, että nuoret saavat monipuolista työkokemusta kesätöissämme. Se motivoi opiskeluissa ja kannustaa heitä löytämään oman paikkansa työelämässä. Haluamme olla mukana rakentamassa menestyvää Suomea”, henkilöstöjohtaja Anneli Karhula sanoo.

Kesätöissä nuoret pääsevät näkemään, että työnteko modernissa ja koko ajan kehittyvässä metsäteollisuuskonsernissa tarkoittaa mielenkiintoisia tehtäviä, osaavia kollegoita ja yhdessä tekemistä – toki myös haasteita ja onnistumisen kokemuksia.

”Metsä Groupissa hyvä perehdytys, turvallinen työympäristö ja asianmukaiset työvälineet kuuluvat kaikille työntekijöillemme. Kattava perehdytys antaa parhaat mahdollisuudet onnistua työtehtävissä. Hyödynnämme tarkoin kesätyöntekijöiltämme saatua palautetta. Sen ansiosta olemme muun muassa parantaneet kesätyöviestintäämme, jotta jokainen saa entistä paremmin tietoa hakuprosessin etenemisestä”, Karhula sanoo. ”Lisäksi julkaisemme lyhyitä videoita, joissa kerrotaan asioista, jotka eniten askarruttavat kesätöitämme hakevia.”

Metsä Group on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.
#VKD17 #MetsäInsideOut #metsäjobs

Lue lisää kesätyömahdollisuuksista www.metsagroup.com/kesatyot

METSÄ GROUP

Lisätietoja:
Anneli Karhula, henkilöstöjohtaja, Metsä Group, puh. 010 465 4174
Juha Laine, viestintäjohtaja, Metsä Group, puh. 010 465 4541

www.metsagroup.fi

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 116 000 suomalaista metsänomistajaa.

Seuraa Metsä Groupia: TwitterLinkedInFacebookYouTubeInstagramSlideshare

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti