Etusivu » Efore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Efore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Efore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Julkaistu: 2017-01-31 12:15:00 CET
Efore Oyj
Yhtiökokouksen päätökset
Efore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Espoo, 2017-01-31 12:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Pörssitiedote 31.1.2017 klo 13.15

Efore Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin tiistaina 31.1.2017 klo 10.00 alkaen Espoossa.

Yhtiökokous vahvisti hallituksen jäsenmääräksi neljä jäsentä. Hallituksen jäseniksi valittiin Marjo Miettinen, Jarmo Simola, Antti Sivula ja Tuomo Lähdesmäki.

Välittömästi ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tuomo Lähdesmäki. Hallitus on arvioinut kokouksessaan jäsentensä riippumattomuuden hallinnointikoodin 2015 mukaisesti ja todennut, että kaikki jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Lisäksi päätettiin, että erillisiä hallituksen valiokuntia ei perusteta ja että tarkastusvaliokunnan tehtäviä hoitaa koko hallitus.

Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä yhtiön internet-sivuilla http://www.efore.com/fi/sijoittajille/hallinnointi/yhtiokokoukset viimeistään 14.2.2017 alkaen.

EFORE OYJ

HALLITUS

Lisätietoja antaa Efore Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Wiitakorpi, puh. 040 175 8510.

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni

Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Italiassa ja Kiinassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2015 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 89,9 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 887 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.www.efore.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti