Etusivu » DOVRE GROUPILLE PUITESOPIMUS SUOMALAISEN APOTTI OY:N KANSSA

DOVRE GROUPILLE PUITESOPIMUS SUOMALAISEN APOTTI OY:N KANSSA

DOVRE GROUPILLE PUITESOPIMUS SUOMALAISEN APOTTI OY:N KANSSA

Julkaistu: 2017-01-20 08:30:00 CET
Dovre Group Oyj
Lehdistötiedote
DOVRE GROUPILLE PUITESOPIMUS SUOMALAISEN APOTTI OY:N KANSSA

Espoo, 2017-01-20 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Dovre Group Oyj Lehdistötiedote 20.1.2017 klo 9.30

DOVRE GROUPILLE PUITESOPIMUS SUOMALAISEN APOTTI OY:N KANSSA

Dovre Group on solminut puitesopimuksen Apotti Oy:n kanssa. Sopimus kattaa projektinhallinnan koulutus- ja kehittämispalvelut. Puitesopimus on kaksivuotinen ja sisältää kaksi yhden vuoden jatko-optiota.

”Yksi Suomen suurimpia muutoshankkeita on valinnut meidät kumppanikseen hyvän toteutuksen kannalta tärkeällä projektihallinnan alueella. Olemme erittäin tyytyväisiä solmittuamme sopimuksen ja aloitamme innolla yhteistyön Apotin kanssa”, sanoo Dovre Groupin Suomen konsultoinnin myyntijohtaja Vesa Olsson.

Lisätietoja:

Dovre Group Oyj
Vesa Olsson, myyntijohtaja, Suomi
Puh. +358 40 767 5101
vesa.olsson@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

Apotti on muutoshanke, jossa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja otetaan käyttöön alueellisesti yhtenäinen tietojärjestelmä. Apotissa ovat mukana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS), Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi ja Kauniainen. Myös Tuusula ja Kerava ovat jo tehneet päätöksen hankkeeseen liittymisestä.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti