Etusivu » COMPTEL HAKEE 2014B OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA

COMPTEL HAKEE 2014B OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA

COMPTEL HAKEE 2014B OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA

Julkaistu: 2017-01-16 13:00:00 CET
Comptel
Osakkeiden kokonaismäärä ja kokonaisäänimäärä
COMPTEL HAKEE 2014B OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA

Comptel Oyj pörssitiedote 16.1.2017 klo 14:00

Comptel Oyj hakee yhtiön hallituksen päätöksen mukaisesti vuoden 2014 optio-ohjelman 2014B optio-oikeuksien listaamista Nasdaq Helsingissä 1.2.2017 alkaen.

2014B optio-oikeuksia on laskettu liikkeelle 1 000 000 kappaletta ja kukin 2014B optio-oikeus oikeuttaa merkitsemään yhden (1) Comptel Oyj:n osakkeen. Merkintähinta on tällä hetkellä 0,88 euroa. Merkintähintaa alennetaan ennen osakemerkintää jaettavien osinkojen tai jaettavan vapaan oman pääoman määrällä kunkin osingonjaon tai pääoman palautuksen täsmäytyspäivänä. Osakkeiden merkintäaika alkaa 1.2.2017 ja päättyy 31.1.2019.

Yhtiön osakkeiden lukumäärä voi 2014B optio-oikeuksilla tehtävien merkintöjen seurauksena nousta enintään 1 000 000 uudella osakkeella. Optio-oikeuksilla 2014B merkityt uudet osakkeet haetaan listattavaksi Nasdaq Helsingin päälistalle Comptelin vanhojen osakkeiden lisäerinä uusien osakkeiden tultua rekisteröidyksi. Osakkeet tuottavat osakkeenomistajan oikeudet niiden rekisteröintipäivästä lukien.

2014 optio-oikeuksilla merkittävien osakkeiden merkintäpaikkana toimii Evli Pankki Oyj.

Optio-ohjelman 2014 ehdot ja lisätietoja ovat nähtävissä yhtiön Internet-sivuilla osoitteessa www.comptel.com.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Hintikka, puh. (09) 700 1131

Jakelu:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.comptel.com

Comptel Oyj

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi.

Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli kahdelle miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.

Lisätietoja www.comptel.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti