Etusivu » Yksi suurimmista eurooppalaisista operaattoreista valitsi Compelin FlowOne V:n virtuaaliseksi palvelunhallintajärjestelmäkseen

Yksi suurimmista eurooppalaisista operaattoreista valitsi Compelin FlowOne V:n virtuaaliseksi palvelunhallintajärjestelmäkseen

Yksi suurimmista eurooppalaisista operaattoreista valitsi Compelin FlowOne V:n virtuaaliseksi palvelunhallintajärjestelmäkseen

Julkaistu: 2016-12-16 08:45:00 CET
Comptel
Pörssitiedote
Yksi suurimmista eurooppalaisista operaattoreista valitsi Compelin FlowOne V:n virtuaaliseksi palvelunhallintajärjestelmäkseen

Comptel Oyj PÖRSSITIEDOTE 16.12.2016 klo 9.45

Yksi suurimmista eurooppalaisista operaattoreista on valinnut Compelin FlowOne V -ratkaisun virtuaali-infrastruktuurinsa end-to-end -palvelunhallintajärjestelmäkseen.

Operaattorit ovat siirtymässä pois laitteistopohjaisista verkoista ohjelmistopohjaisiin. Ohjelmistotoimittajana Comptel on toimialansa kärjessä tässä muutoksessa.

Kauppa on strategisesti merkittävä Comptelille, koska se tarjoaa uutta FlowOne V -ratkaisuaan johtavien operaattoreiden seuraavan sukupolven alustaratkaisuksi. Jatkossa kaikkien suurien operaattoreiden odotetaan ottavan käyttöön end-to-end -palvelunhallintajärjestelmä osana heidän SDN/NFV-käyttöönottojaan.

Comptelin ratkaisulla hallitaan koko palvelutoimitusketjua, joka määrittää ja toimittaa IT-sovelluksia ja NFV-palveluja eri datakeskuksista kokonaisvaltaisina palveluketjuina. Sen avulla operaattorit voivat muuntaa nykyiset palveluntoimitusprosessinsa yhdistämällä pilvipalvelu- ja fyysiset resurssinsa liiketoiminnan prosesseihin ja järjestelmiin.

”FlowOne V:n myötä Comptel osoittaa, että operaattoreiden virtuaalinen vallankumous vaatii ratkaisun, joka ketterästi yhdistää, automatisoi ja järjestää palveluita koko niiden elinkaaren ajan. Tämä on meidän ensimmäinen kaupallinen NFV-sopimuksemme ja vahva näyttö Comptelin tulevasta asemasta näillä markkinoilla”, sanoi Comptelin toimitusjohtaja Juhani Hintikka.

Comptel julkisti FlowOne V -ratkaisun helmikuussa 2016.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Hintikka, puh. (09) 700 1131

Jakelu:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.comptel.com

Comptel Oyj

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi.

Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli kahdelle miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.

Lisätietoja: www.comptel.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti