Etusivu » UUTECHNIC GROUPILLE KOKONAISTOIMITUS NIKKELIN JALOSTUKSEEN

UUTECHNIC GROUPILLE KOKONAISTOIMITUS NIKKELIN JALOSTUKSEEN

UUTECHNIC GROUPILLE KOKONAISTOIMITUS NIKKELIN JALOSTUKSEEN

Julkaistu: 2016-12-29 08:00:00 CET
Plc Uutechnic Group Oyj
Pörssitiedote
UUTECHNIC GROUPILLE KOKONAISTOIMITUS NIKKELIN JALOSTUKSEEN

Helsinki, Suomi, 2016-12-29 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — PLC UUTECHNIC GROUP OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 29.12.2016 klo 9:00

UUTECHNIC GROUPILLE KOKONAISTOIMITUS NIKKELIN JALOSTUKSEEN

Uutechnic Group -konserniin kuuluvat Japrotek Oy Ab ja Uutechnic Oy ovat saaneet merkittävän kokonaistoimituksen Norilsk Nickel Harjavalta Oy:ltä. Japrotek toimittaa liuotusautoklaavin ja Uutechnic Oy autoklaavisekoittimet Harjavallan tehtaalle. Toimituksessa hyödynnetään konsernin erityisosaamista vaativien painelaitteiden ja erikoismateriaalien suunnittelussa sekä käsittelyssä. Toimitukset ajoittuvat vuoden 2018 toiselle vuosineljännekselle.

Uudessakaupungissa 29.12.2016

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ

Hallitus

Uutechnic Groupin toiminta-ajatuksena on asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tarjoamalla heille edistyksellisiä prosessiteknisiä ratkaisuja sekä ainutlaatuista palvelukonseptia maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sekoittimet, erityyppiset paineastiat, prosessi- ja varastosäiliöt, reaktorit ja lämmönvaihtimet sekä erityyppiset pitkät hitsatut ja koneistetut pyörähdyskappaleet kuten telat, sylinterit, putket ja kartiot.

Tärkeimmät teollisuudenalat ovat hydrometallurgia, kaivos-, sellu-, paperi-, elintarvike-, lannoite-, ja muu kemianteollisuus sekä ympäristöteknologia.

Konsernin emoyhtiö on Plc Uutechnic Group Oyj ja tytäryhtiöt ovat AP-Tela Oy, Japrotek Oy Ab, Uutechnic Oy ja Stelzer Rührtechnik International GmbH.

Lisätietoja:
Martti Heikkilä, toimitusjohtaja, +358 40 543 1324

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti