Etusivu » SSH COMMUNICATIONS SECURITYN OYJ:N YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

SSH COMMUNICATIONS SECURITYN OYJ:N YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

SSH COMMUNICATIONS SECURITYN OYJ:N YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

Julkaistu: 2016-12-05 15:02:24 CET
SSH Communications Security Oyj
Pörssitiedote
SSH COMMUNICATIONS SECURITYN OYJ:N YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

Helsinki, Suomi, 2016-12-05 15:02 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

SSH Communications Security Oyj on saanut päätökseen yhtiön 9.11.2016 alkaneet yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut aloitettiin kustannussäästö- ja uudelleenjärjestelysyistä.

SSH keskittää toimintojaan yrityksen ydinstrategian ympärille ja keskittää myyntiverkostoaan. Yhtiö uudelleenorganisoi tuotekehitystä vastaamaan paremmin asiakkaiden kiihtyneeseen digitaaliseen ja pilvitransformaatioon.

Aasiassa yhtiö keskittää toimintansa Hong Kongiin ja lakkauttaa tytäryhtiöt Singaporessa sekä Japanissa. Euroopassa yhtiö keskittää jatkossa suoramyynnin Pohjois- ja Keski-Euroopan alueelle.

YT-neuvotteluiden tuloksena SSH vähentää Suomesta 17 henkilöä ja Suomen ulkopuolelta 8 henkilöä eli globaalisti yhteensä 25 henkilöä. Yhtiö arvioi alun perin globaaliksi vähennystarpeeksi korkeintaan 37 henkilöä.

Helsinki, 5.12.2016

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Tatu Ylönen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Jussi Mononen, operatiivinen johtaja, puh: +358 45 615 4855

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH Communications Security:

SSH Communications Security (NASDAQ OMX) on suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin (kuten Universal SSH Key Manager -tuotteeseen) liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myyntipartneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti