Etusivu » Ramirent Oyj:n hallitus hyväksynyt uuden kannustinjärjestelmän yhtiön avainhenkilöille tukeakseen tuloskehitystä vuonna 2017

Ramirent Oyj:n hallitus hyväksynyt uuden kannustinjärjestelmän yhtiön avainhenkilöille tukeakseen tuloskehitystä vuonna 2017

Ramirent Oyj:n hallitus hyväksynyt uuden kannustinjärjestelmän yhtiön avainhenkilöille tukeakseen tuloskehitystä vuonna 2017

Julkaistu: 2016-12-14 14:00:00 CET
Ramirent Oyj
Pörssitiedote
Ramirent Oyj:n hallitus hyväksynyt uuden kannustinjärjestelmän yhtiön avainhenkilöille tukeakseen tuloskehitystä vuonna 2017

Vantaa, Suomi, 2016-12-14 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Ramirent Oyj Pörssitiedote 14.12.2016 klo 15.00

Viivästetty kannustinjärjestelmä (Deferred Incentive Plan) vuodelle 2017

Ramirent Oyj:n hallitus on hyväksynyt uuden viivästetyn kannustinjärjestelmän (Deferred Incentive Plan, DIP) vuodelle 2017. Uuden järjestelmän tavoitteena on tukea maksimaalisesti yhtiön lyhyen aikavälin päätavoitetta parantaa EBITA-liiketulosta ja tarjota avainhenkilöille kilpailukykyinen sekä sitouttava palkkiojärjestelmä. Vuoden 2017 järjestelmä vastaa samaa tarkoitusta kuin aiempina vuosina kutsutut ns. pitkän aikavälin kannustinjärjestelmät. Uudessa järjestelmässä on yksi ansaintakausi, joka on kalenterivuosi 2017 sekä kahden vuoden odotusjakso, jonka jälkeen mahdollinen palkkio maksetaan käteisenä vuonna 2020. Kannustinjärjestelmää on laajennettu kattamaan noin 120 yhtiön avainhenkilöä. Konsernin johtoryhmän jäsenet kuuluvat uuden kannustinjärjestelmän piiriin.

Järjestelmän mahdollinen palkkio ansaintakaudelta 2017 perustuu osallistujan lyhyen aikavälin kannustintavoitteisiin. Lisäksi osakkeenomistajien ja konsernin johtoryhmän tavoitteiden yhtenäistämiseksi järjestelmän kokonaistuottoon vaikuttaa myös yhtiön osakkeen tuotto (Total Shareholder Return, TSR) ansaintakaudella 2017 sekä kahden vuoden odotusjakson aikana.

Viivästetyn kannustinjärjestelmän 2017 perusteella maksettava enimmäispalkkio käteisenä vuonna 2020 on yhteensä enintään 3,7 miljoonaa euroa.

LISÄTIEDOT: Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 750 2859

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2015 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 636 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 730 työntekijää 288 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More than machines®.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti