Etusivu » QPR SOFTWARE TOIMITTAA JULKISHALLINNON KOKONAISARKKITEHTUURIN MALLINNUSPALVELUN VALTIOVARAINMINISTERIÖLLE

QPR SOFTWARE TOIMITTAA JULKISHALLINNON KOKONAISARKKITEHTUURIN MALLINNUSPALVELUN VALTIOVARAINMINISTERIÖLLE

QPR SOFTWARE TOIMITTAA JULKISHALLINNON KOKONAISARKKITEHTUURIN MALLINNUSPALVELUN VALTIOVARAINMINISTERIÖLLE

Julkaistu: 2016-12-30 13:00:00 CET
QPR Software
Pörssitiedote
QPR SOFTWARE TOIMITTAA JULKISHALLINNON KOKONAISARKKITEHTUURIN MALLINNUSPALVELUN VALTIOVARAINMINISTERIÖLLE

30.12.2016 klo 14.00

Suomen valtiovarainministeriön Julkisen hallinnon tieto- ja viestintätekninen osasto JulkICT tilaa julkishallinnon kokonaisarkkitehtuurin mallinnuspalvelun sekä siihen liittyvät asiantuntijapalvelut QPR Software Oyj:ltä. Kokonaisarkkitehtuurin mallinnuspalvelu tulee kaikkien julkisen hallinnon kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen osallistuvien, JulkICT:n hyväksymien tahojen käyttöön.

Sopimuskausi on neljä vuotta 1.1.2017 – 31.12.2020. Tilaajalla on kuitenkin oikeus irtisanoa sopimus aikaisintaan kahden vuoden kuluttua sopimuskauden alkamisesta ja toisaalta jatkaa sopimuskautta enintään kaksi vuotta. Sopimuksen arvo riippuu mallinnuspalveluun tilattavien käyttäjäoikeuksien lukumäärästä sekä erikseen tilattavien asiantuntijapalvelujen määrästä, mutta on kahden ensimmäisen sopimusvuoden aikana yhteensä vähintään 0,2 miljoonaa euroa.

QPR SOFTWARE OYJ

Jari Jaakkola
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Miika Nurminen, johtaja
Puhelin: 040 503 1982
miika.nurminen(at)qpr.com

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.qpr.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti