Etusivu » Ponsse julkaisi 2017 sponsorointisopimukset

Ponsse julkaisi 2017 sponsorointisopimukset

Ponsse julkaisi 2017 sponsorointisopimukset

Julkaistu: 2016-12-20 13:16:14 CET
Ponsse Oyj
Lehdistötiedote
Ponsse julkaisi 2017 sponsorointisopimukset

Vieremä, Finland, 2016-12-20 13:16 CET (GLOBE NEWSWIRE) —
Ponsse julkaisi ensi kauden sponsorointisopimukset urheilijakumppaneidensa kanssa. Sopimukset ovat jatkoa pitkäaikaisille kumppanuuksille.

Ponssen sponsoroitavien tiimissä jatkavat keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, ralliautoilija Esapekka Lappi, soutaja Robert Ven, lumilautailija Rene Rinnekangas sekä hiihtäjät Kerttu Niskanen, Iivo Niskanen ja Marjaana Pitkänen. Joukkuelajeista Ponsse tukee jääkiekkojoukkue KalPaa, Mestis-joukkue Iisalmen Peli-Karhuja ja Suomen lentopallomaajoukkuetta.

Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén painottaa pitkäjänteisyyden ja yhteisen arvomaailman merkitystä yhteistyössä sponsoroitavien kanssa. Tärkeää on sekin, että urheilijoiden edustamat lajit kiinnostavat Ponssen asiakkaita perheineen.

– Ponssella on ollut onni tehdä yhteistyötä sellaisten urheilijoiden kanssa, joilla on positiivinen ja sinnikäs asenne omien tavoitteiden saavuttamisessa. Pitkän yhteistyön aikana on ollut hienoa seurata urheilijoiden kehittymistä. Periksiantamattomuus ja vahva arvomaailma antavat tekemiselle tukevan pohjan haastavinakin aikoina, Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén sanoo.

Ponsse järjesti maanantaina Kuopion torilla urheilijoiden kanssa yleisötapahtuman, jossa nokipannukahvien lomassa kuultiin urheilijoiden kuulumisia. Paikalla Kuopion runsasväkisessä tapahtumassa oli Esapekka Lappi ja Janne Ferm, Tero Pitkämäki, Iivo Niskanen ja KalPa. Sponsoroitavista urheilijoista Ponsse on pisimpään tehnyt yhteistyötä Tero Pitkämäen kanssa, jo vuodesta 2004 alkaen.

Vieremällä, 20. joulukuuta 2016

PONSSE OYJ

LISÄTIETOJA:
Juha Vidgrén, hallituksen puheenjohtaja, Ponsse Oyj, puh. +358 40 730 0047

KUVIA.
http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/kuvat/tapahtumat

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti