Etusivu » NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 8.12.2016

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 8.12.2016

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 8.12.2016

Julkaistu: 2016-12-08 14:15:00 CET
Norvestia
Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset
NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 8.12.2016

Helsinki, Suomi, 2016-12-08 14:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Norvestia Oyj Pörssitiedote 8.12.2016 klo 15.15

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 8.12.2016

Norvestia Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin torstaina 8.12.2016 klo 14.00 alkaen G18-juhlasalissa, Helsingissä.

Yhtiökokous päätti, että ylimääräistä osinkoa maksetaan hallituksen esityksen mukaisesti 3,35 euroa osakkeelta ehdollisena sille, että (A) kaikki CapMan Oyj:n Norvestia Oyj:n osakkeista tekemän, 3.11.2016 julkistetun vapaaehtoisen julkisen vaihtotarjouksen ehdot ovat täyttyneet (tai niiden täyttymisestä on luovuttu) ja edellyttäen, että (B) osingonjaon täsmäytyspäivä, joka määrää osinkoon oikeutetut osakkeenomistajat, on ennen CapMan Oyj:n vapaaehtoisen julkisen vaihtotarjouksen toteutuskauppoja.

Yhtiökokous päätti lisäksi, että hallitus päättää edellä mainittujen ehtojen täyttyessä ja niiden edellyttämän mukaisesti osingonmaksun tarkemmasta täsmäytyspäivästä sekä osingon maksupäivästä ja muista asian vaatimista toimenpiteistä. Tarkoituksena on, että täsmäytyspäivä olisi vapaaehtoisen julkisen vaihtotarjouksen toteuttamisaikataulun mukaisesti kaksi (2) pankkipäivää sen jälkeen, kun edellä kohdassa (A) mainittu ehto on täyttynyt.

Ennen kuin hallitus panee yhtiökokouksen päätöksen täytäntöön, sen on osakeyhtiölain edellyttämällä tavalla arvioitava, onko yhtiön maksukyky ja/tai taloudellinen asema muuttunut yhtiökokouksen päätöksenteon jälkeen niin, että osakeyhtiölain mukaiset osingonjaon edellytykset eivät enää täyty. Osakeyhtiölain mukaisten edellytysten täyttyminen on edellytys yhtiökokouksen päätöksen täytäntöönpanolle.

Päätös ja valtuutus ovat voimassa seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen alkuun asti.

Helsinki, 8.12.2016

NORVESTIA OYJ

Hallitus

Lisätietoja: Hannu Syrjänen, hallituksen varapuheenjohtaja, puh. +358 400 454 885

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.norvestia.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti