Etusivu » Muutos yhtiön johtoryhmässä

Muutos yhtiön johtoryhmässä

Muutos yhtiön johtoryhmässä

Julkaistu: 2016-12-30 14:00:00 CET
Siili Solutions Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Muutos yhtiön johtoryhmässä

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 30.12.2016 kello 15.00

Siilin johtoryhmän jäsen Tom Jacobsson jättää nykyisen tehtävänsä sekä paikkansa Siili Solutions Oyj:n johtoryhmässä tammikuusta 2017 alkaen. Jacobsson siirtyy valmistelemaan projektiluonteista kehitystehtävää.

Siilin johtoryhmään kuuluvat 1.1.2017 alkaen toimitusjohtaja Seppo Kuula (pj), talousjohtaja Samuli Siljamäki, operatiivinen johtaja Kari Pirttikangas, liiketoimintajohtaja Markku Seraste, projektiliiketoimintojen johtaja Perttu Monthan, palvelukehitysjohtaja Erkka Niemi sekä myyntijohtaja Pasi Ropponen.

Siili Solutions Oyj

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Seppo Kuula
Puhelin: 040 370 0032, sähköposti: seppo.kuula(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti