Etusivu » Konecranes Oyj – Euroopan komissio on hyväksynyt Columbus McKinnonin STAHL CraneSystemsin ostajaksi

Konecranes Oyj – Euroopan komissio on hyväksynyt Columbus McKinnonin STAHL CraneSystemsin ostajaksi

Konecranes Oyj – Euroopan komissio on hyväksynyt Columbus McKinnonin STAHL CraneSystemsin ostajaksi

Julkaistu: 2016-12-22 12:45:00 CET
Konecranes Oyj
Pörssitiedote
Konecranes Oyj – Euroopan komissio on hyväksynyt Columbus McKinnonin STAHL CraneSystemsin ostajaksi
KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.12.2016 klo 13:45

Konecranes ilmoitti 7.12.2016, että se on tehnyt sopimuksen Columbus McKinnon Corporationin (NASDAQ: CMCO) (”Columbus McKinnon”) kanssa koskien STAHL CraneSystems -liiketoiminnan myymistä (”STAHL-kauppa”). STAHL-kauppa liittyy Konecranesin vireillä olevaan Terex Corporationin (”Terex”) MHPS-liiketoiminnan ostoa (”MHPS-kauppa”) koskevaan Euroopan komission hyväksyntään, joka on ehdollinen sille, että Konecranes myy STAHL CraneSystems -liiketoimintansa. Euroopan komissio on tänään hyväksynyt Columbus McKinnonin STAHL CraneSystemsin ostajaksi ja yrityskauppaan liittyvät sopimukset. Tämä päätös päättää Euroopan komission kilpailuoikeudellisen tarkastelun koskien MHPS-kauppaa.

Saatuaan nyt merkittävät viranomaishyväksynnät, Konecranes ja Terex aikovat toteuttaa MHPS-kaupan vuoden 2017 alussa. MHPS-kaupan toteuttaminen on edelleen ehdollinen joillekin tavanmukaisille kaupan loppuunsaattamisen ehdoille.

KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes Oyj, puh. +358 (0)20 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 100 työntekijää ja 600 huoltopistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti