Etusivu » HONKA MANAGEMENT OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ PÄÄTETTY LOPETTAA

HONKA MANAGEMENT OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ PÄÄTETTY LOPETTAA

HONKA MANAGEMENT OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ PÄÄTETTY LOPETTAA

Julkaistu: 2016-12-27 13:30:00 CET
Honkarakenne Oyj
Pörssitiedote
HONKA MANAGEMENT OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ PÄÄTETTY LOPETTAA

Honkarakenne Oyj Pörssitiedote 27.12.2016 klo 14:30

HONKA MANAGEMENT OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ PÄÄTETTY LOPETTAA

Honka Management Oy on vuonna 2010 Honkarakenne-konsernin silloisen johdon kannustejärjestelmäksi luotu yhtiö. Honka Management Oy:n hankki Honkarakenne Oyj:n B-osakkeita vuosina 2010-2011 yhteensä 286.250 kappaletta. Osakehankinnat Honka Management Oy rahoitti järjestelmässä mukana olleiden johtohenkilöiden pääomapanoksilla ja Honkarakenne Oyj:n myöntämillä lainoilla.

Honka Management Oy:n osakkaat ovat yhteisymmärryksessä sopineet järjestelmän purkamisesta siten, että Honkarakenne Oyj hankkii omistukseensa koko Honka Management Oy:n osakekannan ostamalla järjestelmässä mukana olleiden johtohenkilöiden osakkeet yhden euron kappalehinnalla. Honkarakenne Oyj:n aikaisempi omistusosuus Honka Management Oy:n osakkeista oli 47 %.

Osakkuussopimuksen perusteella Honkarakenne Oyj:llä on jo ennen osakeostoa ollut määräysvalta Honka Management Oy:öön, minkä vuoksi yhtiö on jo aiemmin yhdistetty konsernitilinpäätökseen ja Honka Management Oy:n omistamat emoyhtiön osakkeet on vähennetty konsernitaseesta ja konsernin vapaasta omasta pääomasta. Nyt toteutetulla järjestelyllä ei ole vaikutusta konsernin tulokseen vuonna 2016.

HONKARAKENNE OYJ

Hallitus

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh 040 542 0254, marko.saarelainen@honka.com

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Finanssivalvonta

www.honka.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti