Etusivu » Finanssivalvonta on hyväksynyt Cramo Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

Finanssivalvonta on hyväksynyt Cramo Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

Finanssivalvonta on hyväksynyt Cramo Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

Julkaistu: 2016-12-01 15:30:00 CET
Cramo Oyj
Pörssitiedote
Finanssivalvonta on hyväksynyt Cramo Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

Vantaa, Suomi, 2016-12-01 15:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Cramo Oyj Pörssitiedote 1.12.2016 klo 16.30

Finanssivalvonta on hyväksynyt Cramo Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Cramo Oyj tiedotti 23.11.2016 laskevansa liikkeeseen 150 miljoonan euron suuruisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan, joka erääntyy 28.2.2022. Lainalle maksetaan kiinteää 2,375 prosentin vuotuista korkoa.

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt joukkovelkakirjalainan listalleottamista varten laaditun esitteen. Listalleottoesite on saatavilla arviolta 2.12.2016 lähtien englanninkielisenä Cramon internet-sivuilla osoitteesta www.cramogroup.com/fi/category/sijoittajat/.

Nasdaq Helsinki Oy:n odotetaan ottavan joukkovelkakirjalainan julkisen kaupankäynnin kohteeksi arviolta 5.12.2016.

Nordea Pankki Suomi Oyj ja OP Yrityspankki Oyj toimivat joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskun pääjärjestäjinä.

Asianajotoimisto Castrén & Snellman toimii joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskun juridisena neuvonantajana.

CRAMO OYJ

Leif Gustafsson
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Leif Gustafsson, toimitusjohtaja, puh: 010 661 10
Aku Rumpunen, väliaikainen talous- ja rahoitusjohtaja, puh: 010 661 10 tai 040 556 3546
Mattias Rådström, johtaja, viestintä, markkinointi ja sijoittajasuhteet, puh: +46 70 868 7045

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramogroup.com

Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä lähes 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lue lisää: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Huomautus

Tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi myydä tai tarjouspyynnöksi ostaa tässä mainittuja arvopapereita, eikä arvopapereita myydä maissa, joissa kyseisten arvopapereiden tarjoaminen, hankinta tai myynti olisi lainvastaista ennen niiden rekisteröintiä taikka rekisteröintivelvollisuutta koskevaa poikkeusta tai muun kyseisten maiden arvopaperilakien mukaisen hyväksynnän saamista.

Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu julkaistavaksi tai levitettäväksi suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa. Nämä kirjalliset materiaalit eivät ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) ja sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten mukaisesti tai ellei rekisteröintivelvollisuudesta ole poikkeusta. Mitään osaa arvopapereita koskevasta annista ei rekisteröidä Yhdysvalloissa, eikä arvopapereita tarjota yleisölle Yhdysvalloissa.

Tässä esitetyt tiedot on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) henkilöille, joilla on ammattimaista kokemusta sijoittamisesta Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (”Määräys”) 19(5) artiklan tarkoittamalla tavalla ja (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille korkean varallisuustason omaaville tahoille (high net worth entities) taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti tiedottaa (kaikki edellä mainitut henkilöt yhdessä, ”relevantit henkilöt”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on ainoastaan relevanttien henkilöiden saatavilla ja siihen ryhdytään ainoastaan relevanttien henkilöiden kanssa. Kenenkään, joka ei ole relevantti henkilö, ei tule toimia tämän tiedotteen perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti