Etusivu » Efore sopinut uudesta lainajärjestelystä

Efore sopinut uudesta lainajärjestelystä

Efore sopinut uudesta lainajärjestelystä

Julkaistu: 2016-12-21 08:50:00 CET
Efore Oyj
Pörssitiedote
Efore sopinut uudesta lainajärjestelystä

Espoo, 2016-12-21 08:50 CET (GLOBE NEWSWIRE) — EFORE OYJ Pörssitiedote 21.12.2016 klo 9:50

Efore Oyj jatkaa suunnitelmien mukaan strategiansa toteuttamista ja on sopinut uudesta lainajärjestelystä. Yhtiö on sopinut 2 milj. euron lainasta 6 kuukauden ajaksi. Lainan antajana on Jussi Capital Oy, joka kuuluu Eforen lähipiiriin. Lainajärjestely toteutettiin yhtiön liiketoiminnan kannalta hyväksyttävin perustein ja tavanomaisin markkinaehdoin.

Meneillään olevan kustannussäätöohjelman toimenpiteistä ja toteutetusta tuotannon ulkoistuksesta aiheutuu vuodelle 2016 merkittäviä kertaluonteisia kustannuksia, jotka ovat suuruusluokaltaan 5-6 milj. euroa kuten 19. lokakuuta julkaistussa pörssitiedotteessa on todettu. Sovitulla lainajärjestelyllä varmistetaan rakennemuutosten myötä tulevien kertakustannusten rahoitus.

EFORE OYJ

Jorma Wiitakorpi
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa 21.12.2016 klo 10.30 – 11.30 toimitusjohtaja Jorma Wiitakorpi, puh. 040-175 8510.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni
Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Italiassa ja Kiinassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2015 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 89,9 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 887 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.www.efore.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti