Etusivu » DOVRE GROUP SOLMINUT PUITESOPIMUKSEN NORJALAISEN AKER BP:N KANSSA

DOVRE GROUP SOLMINUT PUITESOPIMUKSEN NORJALAISEN AKER BP:N KANSSA

DOVRE GROUP SOLMINUT PUITESOPIMUKSEN NORJALAISEN AKER BP:N KANSSA

Julkaistu: 2016-12-01 14:00:00 CET
Dovre Group Oyj
Lehdistötiedote
DOVRE GROUP SOLMINUT PUITESOPIMUKSEN NORJALAISEN AKER BP:N KANSSA

Espoo, 2016-12-01 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Dovre Group Oyj Lehdistötiedote 1.12.2016 klo 15.00

DOVRE GROUP SOLMINUT PUITESOPIMUKSEN NORJALAISEN AKER BP:N KANSSA

Dovre Group on solminut Norjassa puitesopimuksen Aker BP ASA:n kanssa. Sopimus kattaa määräaikaisen henkilöstön toimittamisen Aker BP:lle eri disipliineissä: projektihenkilöstö, hankinta, talous ja hallinto. Puitesopimus on kolmivuotinen ja sisältää kaksi yhden vuoden jatko-optiota.

”Kaksi tärkeää asiakastamme, BP Norge AS ja Aker BP ASA, yhdistivät voimansa fuusiossa ja syntyi uusi Aker BP ASA. Aker BP on meille entistä tärkeämpi asiakas. Olemme erittäin tyytyväisiä voitettuamme sopimuksen ja jatkamme innolla yhteistyön kehittämistä Aker BP:n kanssa”, sanoo Dovre Groupin Norjan liiketoiminta-alueen johtaja Arve Jensen.

Lisätietoja:

Dovre Group Oyj
Arve Jensen, johtaja, liiketoiminta-alue Norja
Puh. +47 90 607 811
arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti