Etusivu » Taaleritehdas myi Honkajoen tuulipuiston

Taaleritehdas myi Honkajoen tuulipuiston

Taaleritehdas myi Honkajoen tuulipuiston Julkaistu: 2015-10-01 12:47:45 CEST
Taaleritehdas Oyj
Yhtiötiedote
Taaleritehdas myi Honkajoen tuulipuiston

Helsinki, 2015-10-01 12:47 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehtaan tuulirahasto Tuulitehdas I Ky on 1.10.2015 toteuttanut Honkajoella sijaitsevan tuulipuiston myynnin Goodyields Capital GmbH:n ja Access Capital Partnersin hallinnoimille yhtiöille 22.9.2015 julkaistun pörssitiedotteen mukaisesti.

Lisätietoja:

Karri Haaparinne
toimitusjohtaja
Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy
puh. 040 5190441
kaari.haaparinne@taaleritehdas.fi

Taaleritehdas lyhyesti
Taaleritehdas on ryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä, Taaleritehtaan Pääomarahastot-konsernista sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taaleritehtaalla on hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3.300 kesäkuun 2015 lopussa. Koko ryhmän asiakasmäärä on suoraan ja välillisesti 27 900 asiakkuutta. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisätietoa yrityksestämme: www.taaleritehdas.fi
Taaleritehdas myös Twitterissä.

Karri Haaparinne, toimitusjohtaja, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy, puh. 040 5190441
Eeva-Kaisa Tarkkonen, viesintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 0468787666

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti