Etusivu » SIILI SOLUTIONS JA RIGHTWARE YHDISTÄVÄT OSAAMISIAAN AUTOTEOLLISUUDEN DIGITAALISTEN KÄYTTÖLIITTYMIEN SUUNNITTELUSSA

SIILI SOLUTIONS JA RIGHTWARE YHDISTÄVÄT OSAAMISIAAN AUTOTEOLLISUUDEN DIGITAALISTEN KÄYTTÖLIITTYMIEN SUUNNITTELUSSA

SIILI SOLUTIONS JA RIGHTWARE YHDISTÄVÄT OSAAMISIAAN AUTOTEOLLISUUDEN DIGITAALISTEN KÄYTTÖLIITTYMIEN SUUNNITTELUSSA Julkaistu: 2015-05-19 07:30:00 CEST Siili Solutions Oyj
Lehdistötiedote

 

 

 

 

 

 

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 19.5.2015 klo 8.30

Siili Solutions, digitaalisten palveluiden kehittäjä ja Rightware, autoteollisuuden digitaalisten käyttöliittymien toimittaja ovat solmineet kumppanisopimuksen. Rightware kiihdyttää autojen käyttöliittymien digitalisaatiota Kanzi-kehitysympäristöllään ja -sovelluksellaan. Kanzi mahdollistaa nopean tuotekehityksen ajoneuvojen digitaalisissa käyttöliittymissä (Human-Machine Interface, HMI).

Siili Solutionsilla on laaja ja monipuolinen kokemus digitaalisten palveluiden ja käyttöliittymien suunnittelusta erilaisille päätelaitteille. Siili Solutions on menestyksekkäästi auttanut asiakkaitaan myös kaiken internet -ympäristössä (IoT) luoden niihin helppokäyttöisiä, tehokkaita ja toimintavarmoja käyttöliittymiä. Rightware Kanzi® UI on autoteollisuuden johtava käyttöliittymien suunnitteluohjelmisto. Kanzi® on osana autoteollisuuden johtavien toimijoiden ratkaisuja digitaalisissa mittaristoissa, infotainment-järjestelmissä, HUD:eissa ja mobiilikäyttöliittymissä.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme laajentaa palvelutarjontaamme myös autoteollisuuteen Rightware-yhteistyön myötä. Tämä uusi kumppanuus tarjoaa meille mahdollisuuden hyödyntää laajaa digitaalisen palvelumuotoilun, dynaamisen designin ja ketterän kehitystyön kokemustamme seuraavan sukupolven ajoympäristöjen suunnittelussa autoteollisuudelle. Designin ja kehityksen tehokkaan yhdistämisen, sekä asiakkaidemme kanssa yhdessä tapahtuvan arvonluomisen kautta, saavutamme kilpailuedun myös tässä voimakkaassa kasvussa olevassa markkinassa.” sanoo Seppo Kuula, toimitusjohtaja, Siili Solutions Oyj.

“Kumppanuus Siili Solutionsin kanssa on erittäin tärkeä lisäys ekosysteemiimme. Tämä kumppanuus antaa meille mahdollisuuden tarjota autoteollisuudessa toimiville asiakkaillemme yhä enemmän vaihtoehtoja olennaisimmilla alueilla. Siilin asiantuntijuus UI/HMI-suunnittelussa ja teknisissä alustoissa yhdistettynä Kanzi® -osaamiseen on voittamaton yhdistelmä.” toteaa Jonas Geust, toimitusjohtaja, Rightware.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj
Puhelin: +358 40 370 0032, sähköposti: seppo.kuula(at)siili.fi

Asiakaskokemusjohtaja, Juho Alatalo, Siili Solutions Oyj
Puhelin: +49 171 866 3432, sähköposti: juho.alatalo(at)siili.fi

Toimitusjohtaja, Jonas Geust, Rightware
Puhelin: +358 40 502 2717, sähköposti: jonas.geust(at)rightware.com

Director Product Marketing, Olli Laiho, Rightware
Puhelin: +358 50 386 3444, sähköposti: olli.laiho(at)rightware.com

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on suomalainen moderni ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kehittäjä, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita julkishallinnolle, pankeille, mediatoimialalle ja teollisuudelle. Yhtiön ensisijaisina kohdeasiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingin ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.fi

Rightware lyhyesti:
Rightware on markkinajohtaja kehittyneissä autojen sekä muiden sulautettujen sovellusten grafiikka- ja käyttöliittymäratkaisussa. Rightware Kanzi UI Solution mahdollistaa autojen digitaalisten mittaristojen, IVI-ratkaisujen ja HUDien toteuttamisen erittäin näyttävillä grafiikoilla. Kanzin avulla asiakkaat voivat kehittää käyttöliittymiä nopeasti ja ketterästi. Rightwarella on toimistot Helsingissä, Münchenissä, Detroitissa, Piilaaksossa, Soulissa, Tokiossa sekä Shanghaissa. Lue lisää: www.rightware.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti