Etusivu » Vincent Wauters nimitetty Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi

Vincent Wauters nimitetty Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi

Amer Sports Corporation

Vincent Wauters nimitetty Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi

Amer Sports Oyj

PÖRSSITIEDOTE

24.3.2015 klo 17.00

Vincent Wauters nimitetty Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi

Arc’teryxin toimitusjohtaja Vincent Wauters on nimitetty Amer Sportsin Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Amer Sportsin johtokunnan jäseneksi 24.3.2015 alkaen. Uudessa tehtävässään Wauters jatkaa myös Arc’teryx-brändin johtamista. Hän raportoi Amer Sportsin toimitusjohtajalle Heikki Takalalle. Wauters on johtanut Arc’teryxiä menestyksekkäästi vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen hän toimi Amer Sportsin toimitusketjusta ja informaatiojärjestelmistä vastaavana johtajana ja johtokunnan jäsenenä.

”Viimeisten kolmen vuoden aikana Vincent on johtanut Arc’teryxiä menestyksekkäästi ja vauhdittanut sitä strategiamme mukaisesti. On hienoa nähdä Vincentin kaltaisten vahvojen johtajien nousevan yrityksemme sisältä jatkaessamme valmiuksiemme rakentamista liiketoiminnan vauhdittamiseksi kohti kunnianhimoisia pidemmän tähtäimen tavoitteitamme”, sanoo Amer Sportsin toimitusjohtaja Heikki Takala.

Asusteet-liiketoimintaa johtanut Andy Towne jää samanaikaisesti pois Amer Sportsin palveluksesta. ”Haluan kiittää Andyä hänen positiivisesta panoksestaan Asusteet-liiketoimintamme rakentamisessa tähän välivaiheeseen. Meillä on nyt vahva perusta tulevaa vauhdittamista varten”, kommentoi Takala.

Lisätietoja:

Heikki Takala, toimitusjohtaja, puh. 020 712 2510

Terhi Heikkinen, henkilöstöjohtaja, puh. 020 712 2542

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.amersports.com

AMER SPORTS

Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-24 16:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/24/Vincent+Wauters+nimitetty+Asusteet+liiketoiminta+alueen+johtajaksi+HUG1905816.html