Etusivu » Uponor myy laitevalmistaja Extron Engineering Oy:n

Uponor myy laitevalmistaja Extron Engineering Oy:n

Uponor Oyj

Pörssitiedote

Uponor myy laitevalmistaja Extron Engineering Oy:n

Uponor Oyj Pörssitiedote 30.3.2015 15.30

Uponor myy laitevalmistaja Extron Engineering Oy:n

Uponor Oyj:n tytäryhtiö Uponor Infra Oy on tänään myynyt kokonaan omistamansa tytäryhtiön Extron Engineering Oy:n Mecanor Oy:lle. Molempien yhtiöiden päätoimiala on muoviteollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Osapuolet allekirjoittivat samassa yhteydessä teknologiakehitystä koskevan yhteistyösopimuksen.

Tytäryhtiön myynti ei vaikuta Uponor-konsernin vuoden 2015 ohjeistukseen, eikä kaupasta aiheudu mainittavaa myyntivoittoa tai –tappiota. Myydyn liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2014 oli 5,6 miljoonaa euroa, ja se työllistää Toijalassa 19 henkilöä.

Uponor Infra myi Extronin osana strategista tavoitettaan keskittyä pääliiketoimintaansa ja markkinoihin, joissa sillä on vahva asema ja mahdollisuus saavuttaa yhteistoimintaetuja. Uponor Infra aikoo kuitenkin myös tulevaisuudessa harjoittaa yhdyskuntatekniikan valmistusteknologian lisensiointia ja myyntiä.

Lisätiedot:

Sebastian Bondestam, toimitusjohtaja, Uponor Infra Oy, puh. 020 129 2846

Riitta Palomäki, talousjohtaja, Uponor Oyj, puh. 020 129 2822

Uponor Oyj

Tarmo Anttila

viestintäjohtaja

Puh. 020 129 2852

JAKELU:

NASDAQ Helsinki

Tiedotusvälineet

www.uponor.fi

Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 4 000 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylitti miljardi euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. www.uponor.fi.

Jätä kommentti