Etusivu » Tecnotree Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksiä

Tecnotree Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksiä

Tecnotree Oyj

Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Tecnotree Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksiä

Tecnotree Oyj

Pörssitiedote

27.3.2015 klo 16.15

Tecnotree Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin tänään 27.3.2015 Helsingissä. Hallitus oli kutsunut ylimääräisen yhtiökokouksen koolle osakeyhtiölain määräysten edellyttämällä tavalla käsittelemään hallituksen Espoon käräjäoikeudelle 5.3.2015 tekemää hakemusta yhtiön asettamisesta yrityssaneerausmenettelyyn.

Ylimääräinen yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen tekemän hakemuksen yhtiön asettamisesta yrityssaneerausmenettelyyn ja yrityssaneerausmenettelyn jatkamisen.


TECNOTREE OYJ

Hallitus

LISÄTIETOJA

Ilkka Raiskinen, toimitusjohtaja, p.045 311 3113

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiöllä on yli 1000 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com.