Etusivu » Taaleritehtaan uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriin

Taaleritehtaan uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriinTaaleritehtaan uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriin

Julkaistu: 2015-03-13 08:00:21 CET
Taaleritehdas Oyj

Yhtiötiedote

Taaleritehtaan uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriin

Helsinki, 2015-03-13 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n osakeanti päättyi 9.3.2015. Osakeannissa merkityt yhteensä 3 200 000 uutta B-sarjan osaketta on merkitty kaupparekisteriin tänään 13.3.2015.

Osakeannissa Taaleritehdas sai 500 uutta omistajaa. Tällä hetkellä Taaleritehtaalla on jo yli 1500 osakkeenomistajaa.

Taaleritehdas Oyj:n osakkeiden lukumäärät uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen ovat:

A-sarja: 16 365 416 osaketta

B-sarja: 11 985 204 osaketta

A- ja B-sarja yhteensä: 28 350 620 osaketta

Korjaus 12.3.2015 lähetettyyn osakeannin allokaatiotiedotteeseen:

Osakeanti ylimerkittiin 2,3-kertaisesti ja ylimerkinnän johdosta kaikille yli 800 osaketta merkinneille palautetaan osa heidän maksamastaan merkintäsummasta. Merkintämaksujen palautukset maksetaan Nordea Pankin kautta arviolta alkaen perjantaina 13.3.2015.

Taaleritehdas Oyj

Lisätietoja:

Juhani Elomaa

toimitusjohtaja

Taaleritehdas Oyj

puh. 040-7789020

Hyväksytty Neuvonantaja: Merasco Oy, puh. 09 6129 670


Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Taaleritehtaalla on lisäksi pääomarahastotoimintaa, rahoitusyhtiötoimintaa sekä omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä, Taaleritehtaan rahoitusyhtiö Lainaamo Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 150 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas myös Twitterissä

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 040-7789020

Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 046-8787666


Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company