Etusivu » Savo-Solar on solminut sopimuksen ranskalaisen Li-Mithran kanssa

Savo-Solar on solminut sopimuksen ranskalaisen Li-Mithran kanssa

Savo-Solar Oy

Savo-Solar on solminut sopimuksen ranskalaisen Li-Mithran kanssa

Savo-Solar Oy

Lehdistötiedote                        24.3.2015 klo 11.15 (EET)

Savo-Solar on solminut sopimuksen ranskalaisen Li-Mithran kanssaSavo-Solar Oy ja Li-Mithra Engineering ovat allekirjoittaneet perjantaina 20.3.2015 sopimuksen, jonka mukaan Li-Mithra käyttää PVT-lämmitysjärjestelmässään Savo-Solarin valmistamia absorbereita. Li-Mithran patentoimassa lämpöpumppujärjestelmässä käytetään sekä sähköä että lämpöä tuottavia aurinkopaneeleja, ja jatkossa kaikki absorberit näihin toimittaa Savo-Solar.

Li-Mithran järjestelmää testataan tällä hetkellä eri puolilla maailmaa ja Savo-Solar on jo toimittanut yhtiölle noin 300 absorberia.  Mikäli sopimuksessa ennustetut toimitusmäärät toteutuvat, se toisi Savo-Solarille yhteensä noin 2,5 miljoonan euron liikevaihdon vuosina 2015-2017.  Lisäksi Savo-Solar saa oikeuden myydä Li-Mithran suuria järjestelmiä Suomessa, Tanskassa ja Japanissa.

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja: ”Li-Mithran kanssa solmittu sopimus on jälleen yksi askel eteenpäin Savo-Solarin liiketoiminnan kasvattamisessa. Li-Mithra on kehittänyt edistyksellisen lämmitysjärjestelmän, jolla voidaan tuottaa auringon avulla ja ilmasta kannattavasti energiaa lämmitystä ja jäähdytystä varten myös kylmällä säällä. Järjestelmälle on kysyntää erityisesti alueilla, joissa on selkeät vuodenajat ja pitempiä jaksoja, jolloin sisätilojen lämmitystä tarvitaan.”

SAVO-SOLAR OY

Lisätietoja:

Savo-Solar Oy

Toimitusjohtaja Jari Varjotie

Puh. +358 400 419 734

Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Ingrid Östhols, viestintä

Puh: +46 721 810 867

Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se

Hyväksytty neuvonantaja:

Mangold Fondkommission AB

Puh: +46 (8) 5030 1550

Sähköposti: info@mangold.se

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solar toimittaa aurinkolämpöjärjestelmiä rakennusten, teollisten prosessien ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen. Savo-Solarin järjestelmät perustuvat maailman todennetusti tehokkaimpaan 2 m2:n keräimeen, jonka MPE-absorbereille on haettu useita patentteja.  Absorberit on pinnoitettu selektiivisellä nano-optisella pinnoitteella. Savo-Solar on tietojensa mukaan ainoa yritys, joka pystyy pinnoittamaan valmiita, kokonaisia absorbereita. Yhtiö keskittyy laajamittaisiin teollisiin sovelluksiin kuten kaukolämpöön, teollisuuden prosessilämpöön ja isojen kerrostalojen energiaremontteihin. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan vuodesta 2011 lähtien yli 17 maahan neljällä mantereella.  www.savosolar.fi. 

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-24 10:15 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/24/Savo+Solar+on+solminut+sopimuksen+ranskalaisen+Li+Mithran+kanssa+HUG1905753.html